Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Doe mee en pak een koffer voor een kind!

17 oktober 2011

Reisorganisatie Djoser voert momenteel de actie 'Pak een koffer voor een kind'. Doe mee en pak een koffer vol muskietennetten voor kinderen in Mozambique.

In Mozambique steunt reisorganisatie Djoser een UNICEF-project om kinderen te beschermen tegen ziektes, bijvoorbeeld tegen malaria. Voor 5 euro kan UNICEF een muskietennet verstrekken en een gezin beschermen tegen malaria.

Doe mee Pak een koffer

Als extra actie dit najaar doneert Djoser voor iedere geboekte deelnemer zo'n muskietennet. Een goede reden dus om nu een reis te boeken.

baby Mozambique

Djoser & UNICEF

logo UNICEF DjoserReisorganisatie Djoser wil samen met UNICEF een betere toekomst realiseren voor kinderen in landen waar zij actief is. Met de steun van Djoser heeft UNICEF de afgelopen jaren projecten opgezet in Mexico, Sri Lanka en Jemen. Op dit moment steunt Djoser een omvangrijk gezondheidsproject in Mozambique.

Gerelateerd aan dit onderwerp