Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

H&M lanceert kindercollectie voor UNICEF

29 september 2011 H&M lanceert vandaag een speciale kindercollectie ten bate van het 'All for Children'-initiatief van het kledingbedrijf en UNICEF.

HM KledingHet project loopt al in India, in een aantal van de armste katoenproducerende regio's ter wereld en zal nu worden uitgebreid naar Bangladesh. De collectie omvat jurkjes met bloemenprints en knitwear met strikken voor meisjes en een parka met capuchon en kasjmier vestjes voor jongens.

Moritz het schaapje

Naast kleding komt er ook een prentenboekje met het verhaal van Moritz het schaapje en zijn vriendjes. De must-have van de collectie is een koffertje met Moritz het speelgoedschaapje en een garderobe vol mini-uitvoeringen van de collectie. Zo kunnen kinderen en hun nieuwe favoriete vriendje exact dezelfde kleding dragen.

Waar te koop?

De collectie is vanaf vandaag in ongeveer 160 winkels wereldwijd en online verkrijgbaar. 25 procent van de omzet gaat naar het All for Children-project van UNICEF voor kinderen in Bangladesh. In Nederland is de collectie verkrijgbaar in de volgende winkels: Amsterdam (Kalverstraat 114), Utrecht (Hoog Catharijne), Den Haag (Spuistraat 10), Rotterdam (Beursplein 10) en Den Bosch (Arena 101).

H&M All for Children

Gerelateerd aan dit onderwerp