Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

29 Flexa verkoopt 16,7 miljoen kleuren voor UNICEF

29 september 2011

Verffabrikant Flexa zoekt voor 16,7 miljoen kleuren een eigenaar. Wie voor één dollar of meer een kleur koopt, steunt tegelijkertijd UNICEF.

Own a colourOnder het motto 'Own a colour' wil Flexa in totaal 18 miljoen dollar ophalen. UNICEF mag zelf bepalen waaraan de opbrengst zal worden besteed.

Ook een kleur kopen?

Als je ook eigenaar wilt worden van een (of meer) van de 16,7 miljoen kleuren die Flexa in de aanbieding heeft, kun je naar www.ownacolour.com. Hier kun je met je creditcard je aanschaf doen en uitleggen waarom je voor een bepaalde kleur hebt gekozen.