Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

20k voor UNICEF op de motor

26 mei 2011

Op 1 mei zijn Martijn (24) en Ralph (23) vanuit Nederland vertrokken om per motor naar Durban (Zuid–Afrika) te rijden. Met deze reis willen de avonturiers geld inzamelen voor UNICEF.

"We wilden wat anders. Iets wat niet iedereen zomaar doet. Naar Zuid-Afrika op de motor! Na het zien van de film 'Long way Down' wisten we het zeker en zijn we gestart met het uitzoeken en plannen van dit geweldige avontuur. Voor en tijdens onze reis willen we geld inzamelen voor UNICEF, een fantastisch goed doel!"

Op www.20k.nl kun je de reis volgen.

UNICEF wenst Martijn en Ralph een prachtige tocht!

Motortocht

20k voor UNICEF