Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF en FC Barcelona zetten samenwerking voort

16 mei 2011

UNICEF en FC Barcelona zijn overeengekomen dat ze de samenwerking, die officieel eindigt in juni 2011, zullen voortzetten.

Het UNICEF-logo zal komend seizoen op het officiele tenue van FC Barcelona blijven staan, onder het rugnummer van de speler.

De afgelopen vijf jaar heeft FC Barcelona UNICEF ondersteund in het verbeteren van honderdduizenden levens van kinderen door UNICEF wereldwijde naamsbekendheid te geven. De volgende fase van de samenwerking, die nog wordt vormgegeven, is erop gericht de sociale kant van de club te gebruiken ter ondersteuning van een wereldwijde beweging voor onderwijs en sport, die tastbare resultaten zal opleveren voor kinderen.

UNICEF en FC Barcelona kijken ernaar uit om een baanbrekend partnerschap naar een volgend niveau te brengen, om de kwetsbare levens van kinderen over de hele wereld te verbeteren. In juni worden de details van deze samenwerking bekendgemaakt.