Dagje Artis met Nicolette van Dam

13 januari 2011

Op woensdag 13 januari stond UNICEF Ambassadeur Nicolette van Dam klaar in Artis, om de winnaar van de actie Scoor mee voor UNICEF, haar vrienden en familie een rondleiding te geven.

Dagje Artis met Nicolette van Dam

Nicolette van Dam maakte deel uit van een speciaal UNICEF-elftal, dat ten tijde van het WK Voetbal onder het motto 'Scoor mee voor UNICEF' actie voerde voor sportlessen voor kinderen in ontwikkelingslanden. Elk lid van dit elftal moest sponsoren verzamelen en zoveel mogelijk geld ophalen. Mirthe Kuipers was de grootste sponsor van Nicolette en mocht met haar en negen vrienden en familieleden naar Artis.

De dierentuin bood Nicolette en haar gasten een exclusieve rondleiding aan. Ook kregen ze een kijkje achter de schermen, bijvoorbeeld in de operatiekamer waar een arts vertelde over alle gebeurtenissen rondom de dieren in het park. Ondanks de regen was het een geslaagde middag!