Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Ontwerp een nieuw geboortekaartje voor UNICEF

4 januari 2011

UNICEF heeft een ontwerpwedstrijd voor geboortekaartjes uitgeschreven via de website www.ontwerpenvoorgeld.nl.

Ontwerp een nieuw geboortekaartje voor UNICEF

Ontwerpers die aangesloten zijn bij ontwerpenvoorgeld.nl kunnen tot dinsdag 18 januari a.s. een ontwerp voor een nieuw UNICEF-geboortekaartje inzenden. Uit alle ontwerpen selecteert de VN-kinderrechtenorganisatie drie winnaars. Zij ontvangen 300 euro prijzengeld, eeuwige roem en de kans om meer (geboorte) kaartjes voor UNICEF te ontwerpen.

Collectie vernieuwen

UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties, verkoopt al ruim 10 jaar geboortekaartjes. Met de aanschaf van de geboortekaartjes steunen de jonge ouders UNICEF, de volledige netto-opbrengst gaat naar de projecten over de hele wereld. "De huidige collectie bestaat uit circa 30 kaartjes en gaat al een aantal jaar mee. Door deze ontwerpwedstrijd, kunnen we een deel van onze collectie vernieuwen;" aldus Olivier Smit, hoofd Marketing en Communicatie van UNICEF Nederland.

Roel Masselink de 24-jarige oprichter van ontwerpenvoorgeld.nl: "Onder de 3.000 organisaties die dit jaar van onze site gebruik maken, bevinden zich ook steeds meer grote organisaties zoals Toppoint, SLAM!FM, Erasmus Universiteit, NTI en nu UNICEF. Onze bekendheid neemt toe en bedrijven vinden onze site een uniek concept. Daarmee is ontwerpenvoorgeld.nl voor organisaties een bron van inspiratie en kweekvijver voor nieuw talent".

Donatie voor UNICEF

Het online reclamebureau www.ontwerpenvoorgeld.nl steunt UNICEF in deze wedstrijd. Zij doneren een bedrag van 1.500 euro aan de VN-kinderrechtenorganisatie waarmee de wedstrijd bekostigd kan worden. Een deel van de bijdrage is een donatie voor UNICEF.

Geboortekaartje 340