Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Dimensys doneert 17.000 euro aan UNICEF

16 december 2010

De blauweveteractie van Dimensys tijdens de eerste editie van de UNICEF Open heeft 17.000 euro opgebracht. Kristie Boogert, die zich tijdens het tennistoernooi voor UNICEF heeft ingezet, nam de cheque in ontvangst.

Cheque Dimensys
Van links naar rechts: Jan de Kievit, Kristie Boogert en Alexander Haas

Esther Huls, Teammanager Partnerships van UNICEF: "Wij zijn enorm verrast door het grote succes van deze actie. Dimensys sponsorde elke tennisspeler die UNICEF-blauwe veters in zijn schoenen had. Spelers hebben toch hun bijgeloof en rituelen tijdens wedstrijden. Wij hadden niet verwacht dat zoveel spelers gehoor zouden geven aan ons verzoek met deze veters te spelen. Slechts 6 van de 92 spelers hebben het niet gedaan, een ongekend succes! Zowel de spelers als Dimensys tonen hiermee hun inzet graag een bijdrage te leveren aan het werk voor kinderen van UNICEF verrichten."

Alexander Haas, directeur van Dimensys Business Solutions: "Dimensys draagt graag haar steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De blauweveteractie tijdens de UNICEF Open sloot daar goed bij aan. In het logo van Dimensys komt de kleur blauw ook terug. Reden genoeg om dit initiatief te omarmen en UNICEF te steunen in haar werk voor kinderen."