Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Nederlandse overheid blijft samenwerken met UNICEF

6 december 2010

Staatssecretaris Ben Knapen van Ontwikkelingssamenwerking heeft op 2 december aangekondigd dat de Nederlandse regering de samenwerking met UNICEF zal voortzetten.

Knapen deed deze mededeling tijdens een ontmoeting met Anthony Lake, de directeur van UNICEF Internationaal. De samenwerking zal vooral plaatsvinden op het gebied van onderwijs in nood- en post-conflictsituaties. Eerder zegde Knapen al een extra bijdrage toe van 500.000 euro voor cholerabestrijding in Haïti, die via UNICEF zal worden besteed.