Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Joris Linssen brengt een serenade

23 november 2010

Presentator Joris Linssen bracht met zijn band Caramba op zondag 21 november een serenade op een verjaardagsfeestje in Werkendam.

Joris Linssen brengt een serenade

Joris was te gast bij Melanie en haar vriend, die een huis vol visite hadden om de eerste verjaardag van hun zoontje te vieren. Melanie had de serenade van Joris & Caramba gewonnen tijdens de actie 'Scoor mee voor UNICEF' van afgelopen zomer en wilde haar vriend ermee verrassen.

De serenade van Joris & Caramba