Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Zangeres Beth Hart vraagt om steun voor UNICEF

8 november 2010

De Amerikaanse singer/songwriter Beth Hart toert in november door Nederland. Tijdens haar optredens vraagt ze het publiek UNICEF's actie voor ondervoede kinderen te steunen.

Zangeres Beth Hart vraagt om steun voor UNICEF

UNICEF voert vanaf deze maand met de slogan 'Honger. Je moet er niet aan denken. Je moet er wat aan doen' actie voor kinderen die honger lijden. Beth Hart haakt hier met haar shows op in.

De zangeres treedt op 9 november op in Paradiso in Amsterdam, op 11 november in Metropool in Hengelo, op 13 november in de Oosterpoort in Groningen, op 17 november in het Paard van Troje in Den Haag, op 19 november in De Schaaf in Leeuwarden, op 21 november in 013 in Tilburg en op 24 november in Tivoli in Utrecht.

In oktober is het album ' My California' van Beth Hart verschenen. Voor meer informatie: www.bethhart.com.

Beth Hart over UNICEF:

"Hi everybody,

My name is Beth Hart and I'm a singer/songwriter from LA. I believe UNICEF is a great charity that does amazing work. I'm so honored that this opportunity came up and I am able to support this wonderful organization. I'm proud to have a UNICEF team present at all of my upcoming concerts in Holland to raise members for this very important cause.

Love,

Beth Hart"