Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Paul van Vliet bericht vanuit Burkina Faso

18 oktober 2010

UNICEF Ambassadeur Paul van Vliet maakt deze week een dagelijks radiodagboek vanuit Burkina Faso.

Paul van Vliet bericht vanuit Burkina Faso

Hij bezoekt daar kinderen die in de goudmijnen werken. UNICEF wil er samen met de overheid van Burkina Faso voor zorgen dat deze kinderen ophouden met dit levensgevaarlijke werk en in plaats daarvan naar school gaan of een vak leren. Van Vliet bericht dagelijks over zijn belevenissen in Het Radiodagboek van de NCRV  (13.25 uur, radio 1). Zie ook: lunch.ncrv.nl/radiodagboek.

Gerelateerd aan dit onderwerp