Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Kusjesactie van Pampers voor UNICEF (2010)

7 oktober 2010

Pampers heeft dit jaar een heel bijzondere campagne om tetanus bij moeders en pasgeborenen wereldwijd uit te bannen. Tot 31 december 2010 kan iedereen een virtuele kus uploaden op Hyves.

Pampers

Voor iedere kus doneert Pampers een tetanusvaccin aan UNICEF. Doel is om wereldwijd 100.000 virtuele kussen te ontvangen. Met deze actie hoopt Pampers heel Nederland te stimuleren om hun liefde te tonen.

1 pak = 1 vaccin

Naast het speciale 'kusjes-initiatief' is ook de jaarlijkse campagne '1 pak = 1 vaccin' weer van start gegaan. Dit jaar voor de vijfde keer. Bij deze campagne schenkt men bij aankoop van 1 pak Pampers een tetanusvaccin aan een (toekomstige) moeder en pasgeborene in een ontwikkelingsland. Ook deze campagne loopt tot en met 31 december 2010.

Pampers & UNICEF tot nu toe

Mede dankzij de gezamenlijke campagne van Pampers en UNICEF zijn tot nu toe 100 miljoen moeders en hun baby's beschermd tegen tetanus en is de ziekte in 14 landen uitgebannen. Voor 170 miljoen moeders en hun baby's vormt de ziekte echter nog steeds een levensbedreigend risico. Pampers en UNICEF zetten de campagne '1 pak = 1 vaccin' voort met als doel de ziekte wereldwijd uit te bannen.

Kusjesactie-Hyves

Bron: Pampers

Commercial Pampers voor UNICEF