'Gewoon Borstvoeding' op het Plein in Den Haag

20 september 2010

Moeders die hun baby's borstvoeding geven is heel gewoon. Zo gewoon, dat op het Plein in Den Haag van 28 september tot en met 10 oktober levensgrote foto's van vrouwen die hun kinderen de borst geven te zien zijn.

De foto-expositie 'Gewoon Borstvoeding' is samengesteld door kunstfotograaf Olaf Posselt en is een initiatief van het Voedingscentrum en UNICEF Nederland. Beide organisaties willen met de foto's laten zien dat het geven van borstvoeding heel natuurlijk is en deel uitmaakt van het dagelijks leven.

Musicalster en moeder Kim-Lian van der Meij zal a.s dinsdag om 12 uur de tentoonstelling openen. Het Voedingscentrum presenteert op deze dag ook nieuwe onderzoeksresultaten over de publieke opinie ten aanzien van borstvoeding.

Zie ook...

De website van het Voedingscentrum: www.voedingscentrum.nl

De website van Olaf Posselt: www.olafposselt.com

Gerelateerd aan dit onderwerp