Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Ambassadeur Paul van Vliet 75 jaar

10 september 2010

Paul van Vliet wordt vandaag 75 jaar. UNICEF feliciteert hem met deze mooie leeftijd, en grijpt deze gelegenheid aan om stil te staan bij de inmiddels al jarenlange inzet van hem als ambassadeur voor UNICEF.

UNICEF Ambassadeur Paul van Vliet

Paul van Vliet viert deze bijzondere dag onder meer met de presentatie van zijn boek "Ik drink op de mensen" in het Koninklijke Theater Carré in Amsterdam. Het boek is speciaal voor zijn verjaardag samengesteld en bevat tientallen nooit eerder gepubliceerde nummers.

UNICEF viert zijn verjaardag mee en heeft voor hem een speciale videoclip opgenomen waarin vele gedenkwaardige momenten te zien zijn over zijn inzet voor UNICEF.

Sinds zijn benoeming door Audrey Hepburn in 1992 wijdt Paul van Vliet zijn tijd, talent en creativiteit aan UNICEF. Met zijn warmte, humor, zijn liefde voor kinderen, zijn enorme betrokkenheid en vooral ook zijn onvoorwaardelijke inzet is Paul van Vliet inmiddels niet los te denken van UNICEF. De organisatie wenst hem nog vele jaren.

Videoclip ter ere van Paul van Vliets 75ste verjaardag

Gerelateerd aan dit onderwerp