Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Collecte bij concert Trijntje Oosterhuis levert 1.300 euro op voor giro 555

29 augustus 2010

Op 26 augustus - de dag van de nationale actie voor Pakistan - werd ook tijdens een concert van Trijntje Oosterhuis gecollecteerd voor giro 555.

Collecte bij concert Trijntje Oosterhuis levert 1.300 euro op voor giro 555

De opbrengst bedroeg ruim 1.300 euro. Het concert vond plaats in openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De dag ervoor gaf Trijntje op dezelfde locatie ook al een schitterend optreden, waarbij ze aandacht vroeg voor het werk van UNICEF.

Gerelateerd aan dit onderwerp