Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Zaterdag herhaling TV Show Special voor UNICEF

10 augustus 2010

Zaterdag 14 augustus wordt de TROS TV Show herhaald die in het teken stond van UNICEF. De uitzending is om 15.00 uur te zien op Nederland 1.

Karin Bloemen in TROS TV Show

Een maand voor het WK in Zuid-Afrika kwamen de spelers van 'het andere Oranje' in actie: Joris Linssen, Karin Bloemen, Jan Mulder, Claudia de Breij, Jörgen Raymann, Kim Lian van der Meij, Bert Koenders, André van Duin, Kristie Boogert, Sipke Jan Bousema, Nicolette van Dam en coach Ivo Niehe.

Zij hebben zich ingezet om geld in te zamelen voor de kinderen die leven in de schaduw van het stadion. In veel ontwikkelingslanden staan zij vanaf hun geboorte met 1-0 achter doordat ze opgroeien met geweld en armoede.

In de TROS TV Show spelen de elf hun Grote Finale.

Wanneer op tv?

Jeroen van der BoomZaterdag 14 augustus om 15.00 uur op Nederland 1