Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Nederland doneert 300.000 euro aan Pakistan

5 augustus 2010

UNICEF Nederland heeft 300.000 euro gedoneerd voor de hulpverlening aan de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan.

Met het geld kunnen de UNICEF-medewerkers in de overstroomde districten zorgen voor onder meer schoon water, voedsel, kleding en gezondheidszorg. Ruim 3 miljoen mensen, waaronder bijna 1,5 miljoen kinderen, zijn zwaar getroffen. De watersnood dreigt zich nu ook uit te breiden naar het zuiden van het land.

Help Pakistan

Doneer nu oranje 284x57px


Gerelateerd aan dit onderwerp