Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Nicolette van Dam topscoorder van 'Scoor mee voor UNICEF'

21 juli 2010

3.400 kinderen in Zuid-Afrika volgen dankzij haar sponsors sportlessen die hen helpen om gezond en weerbaar op te groeien.

Nicolette van Dam topscoorder van 'Scoor mee voor UNICEF'

Actrice, presentatrice én UNICEF-ambassadeur Nicolette van Dam maakte onder het motto 'Scoor mee voor UNICEF' deel uit van een speciaal UNICEF-elftal. Dit team moest rond het WK Voetbal een eigen topprestatie leveren: zoveel mogelijk kinderen in Zuid-Afrika aan een sportcoach helpen.

1,50 per doelpunt

De leden van het elftal, dat behalve Nicolette bestond uit Ivo Niehe (coach), Jan Mulder, Jörgen Raymann, Bert Koenders, Kim-Lian van der Meij, Karin Bloemen, Joris Linssen, Kristie Boogert, André van Duin, Sipke Jan Bousema en Claudia de Breij, boden op Hyves unieke prijzen aan. Als je sponsor van een van de spelers werd (en per sms minimaal 1,50 euro doneerde voor elk door het Nederlands elftal gemaakt doelpunt) maakte je kans om die te winnen.

Met Nicolette naar Artis

Nicolette komt als topscoorder uit de bus: 3.400 kinderen in Zuid-Afrika volgen dankzij haar sponsors sportlessen die hen helpen om gezond en weerbaar op te groeien. Degene van haar sponsors die het meeste geld heeft gedoneerd, mag met de hele familie én met Nicolette een dagje naar Artis.

De campagne is ondertussen gesloten.

Resultaat Scoor mee voor UNICEF

Dankzij onze actie 'Scoor mee voor UNICEF'  kunnen we in totaal 131.700 kwetsbare kinderen een sportcoach geven!