Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Extra concert Trijntje Oosterhuis in Caprera Bloemendaal

21 juli 2010

Trijntje Oosterhuis geeft op donderdag 26 augustus een extra concert in openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Trijntje Oosterhuis

Net als voor het uitverkochte concert van 25 augustus, heeft de zangeres gastmuzikanten uitgenodigd. Zo komt gitarist Leonardo Amuedo vanuit Brazilië over naar Bloemendaal. Het is de laatste keer dat Trijntje optreedt met het repertoire van haar CD 'Never Can Say Goodbye'. Zangeres Sherry Dyanne zal het voorprogramma voor haar rekening nemen.

Op zowel 25 als 26 augustus zal Trijntje aandacht vragen voor het werk van UNICEF, waarvan zij ambassadeur is.

Kaarten concert 26 augustus

Kaarten voor het concert van 26 augustus kunt u bestellen op www.openluchttheaterbloemendaal.nl.

Gerelateerd aan dit onderwerp