Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

11e ABN AMRO Ouder amp; Kind golftoernooi voor UNICEF

10 juni 2010

Dit jaar wordt voor de elfde keer het ABN AMRO Ouder & Kind golftoernooi ten bate van UNICEF gehouden. De afgelopen tien jaar heeft golfend Nederland ruim 400.000 euro voor UNICEF bijeengebracht.

ABN Amro golftoernooi

Dit jaar doen er ruim 8.000 ouders en kinderen op 120 golfclubs mee. De opbrengst gaat naar de preventie van hiv-besmetting bij baby's.

De winnaars van de clubwedstrijden mogen deelnemen aan een van de drie regionale halve finales. De beste koppels van deze finales maken op vrijdag 22 oktober op de Kennemer Golf & Country Club uit wie de beste Ouder-Kind combinatie van 2010 is. Dit koppel wint een plaats in de Pro-Am van het ABN AMRO Ladies Open 2011.

Open voorronde

Net als voorgaande jaren is er een open voorronde voor ouders en kinderen die niet in de gelegenheid zijn aan een van de
clubwedstrijden deel te nemen. Zij kunnen zich inschrijven voor de voorronde die wordt gehouden op 20 juni a.s. op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per persoon. Hiervan wordt 10 euro per persoon afgedragen aan UNICEF.

Inschrijven kan via de website van de organisator GolfPartner

Bron: ABN Amro/Golfpartner