Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

500.000 euro voor ondervoede kinderen in Tsjaad

27 mei 2010

In het westen van Tsjaad heersen grote voedseltekorten.

kaart Tsjaad Dit jaar hebben 102.000 ernstig ondervoede kinderen voedselhulp nodig. In totaal zullen in deze regio 354.000 mensen afhankelijk zijn van hulp van buitenaf.

Het gebrek aan voedsel wordt veroorzaakt door mislukte oogsten als gevolg van aanhoudende droogte. UNICEF Nederland heeft 500.000 euro gedoneerd om UNICEF's hulp aan de kinderen in Tsjaad mogelijk te maken.

Gerelateerd aan dit onderwerp