Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Veiling inspiratiebollen door jarige Bijenkorf levert bijna 50.000 euro op

21 april 2010

Tijdens de kick-off van 'inspirat140n', het verjaardagsfeest van de Bijenkorf, werd een veiling voor UNICEF gehouden.

Veiling inspiratiebollen door jarige Bijenkorf levert bijna 50.000 euro op

Twintig inspiratiebollen werden geveild, ontworpen onder meer door Bas Kosters, Piet Paris, Hans Ubbink en vele anderen. Dit leverde maar liefst 48.900 euro op. Gedurende de komende zes weken besteden de Bijenkorf-filialen tijdens 'inspirat140n' aandacht aan de UNICEF-actie voor het voorkomen van hiv bij baby's.

Inspirat140n bij de Bijenkorf

De Bijenkorf bestaat 140 jaar en om dat te vieren werd op dinsdag 20 april de 'inspirat140n'-periode ingeluid, die zes weken zal duren.