Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Tennistoppers op UNICEF Open

21 april 2010

Dinara Safina en Ana Ivanovic zullen de vrouwelijke trekpleisters zijn tijdens de UNICEF Open.

Dit tennistoernooi in 's Hertogenbosch wordt van 13 tot 19 juni gespeeld op de grasbanen van de Autotron. Daarnaast presenteerde toernooi-directeur Marcel Hunze vandaag ook Ivan Ljubicic, Marcos Baghdatis en Daniela Hantuchova. Robin Haase krijgt als Nederlander een wildcard voor het hoofdtoernooi.

"Ik heb altijd goed gepresteerd in 's-Hertogenbosch en kijk ernaar uit om er weer te spelen, zeker door de betrokkenheid van UNICEF", zegt Dinara Safina, die momenteel aan de kant staat door een rugblessure.

Roland Garros-kampioene Ana Ivanovic is ook enthousiast. "Ik bewonder UNICEF voor het uitstekende werk dat ze doet over de hele wereld. Nog niet zo lang geleden heb ik een school in Belgrado bezocht en heb ik meegedaan aan rollenspellen in de klas. Het was een leuke en dankbare ervaring."

Het toernooi werd vorig jaar bij de mannen gewonnen door Benjamin Becker, die in de finale Raemon Sluiter versloeg. Bij de vrouwen verdedigde Tamarine Tanasugarn haar titel met succes.

Bron: De Telegraaf

Aantrekkelijke namen bij UNICEF Open

Aantrekkelijke namen bij UNICEF Open
Safina, Ivanovic, Hantuchova, Ljubicic, Baghdatis, Haase naar Rosmalen

Safina, Ivanovic, Hantuchova, Ljubicic, Baghdatis, Haase komen naar Rosmalen.

Naar de website van UNICEF Open