Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Wavin, Aqua for All en UNICEF verlengen hun samenwerking

26 maart 2010

Wavin, Aqua for All en UNICEF hebben onlangs hun samenwerking verlengd. Onder de noemer “Providing Essentials for Children” zullen de drie partners zich de komende drie jaar weer inzetten om meer kinderen toegang te geven tot schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen.

Wavin zal jaarlijks een bedrag bestaande uit geld, expertise en materialen t.w.v. € 200.000,- aan UNICEF schenken en Aqua for All zal deze donatie verdubbelen.

WavinAquaforAllSinds de start van de samenwerking in 2005 hebben we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat 40.000 kinderen en volwassenen in Mali en Papua Nieuw Guinea nu schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen hebben.

Foto: vlnr: Philip Houben - CEO Wavin, Jan Bouke Wijbrandi - directeur UNICEF Nederland en Sjef Ernes - directeur van Aqua for All