Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Partner ING in actie voor Haiti

21 januari 2010

UNICEF Partner ING heeft al haar medewerkers wereldwijd opgeroepen om in actie te komen voor Haiti, in Nederland spant ING zich in voor giro 555.

Direct na het nieuws over de ramp in Haïti is UNICEF partner ING in actie gekomen voor Haïti. Wereldwijd roept ING haar medewerkers op te doneren aan Haïti door middel van een speciaal gemaakte internationale donatiewebsite. In Nederland draagt ING actief bij aan de actie van de Samenwerkende Hulporganisatie.

ING retail in Nederland is volop in actie voor de slachtoffers van Haïti. De homepage www.ing.nl staat volledig in het teken van giro 555 door middel van een paginagrote banner. Via de banner kunnen bezoekers op een eenvoudige manier een bijdrage storten en zelfs hun rentepunten hiervoor inwisselen om daarmee een extra hoge donatie te doen.
Daarnaast heeft ING 175 call centre medewerkers gratis ter beschikking gesteld om plaats te nemen in het SHO-belteam en giften aan te nemen en vragen te beantwoorden.
Verder kunnen mensen op alle ING kantoren kosteloos contact storten op giro 555.

ING is al sinds 2005 partner van UNICEF en betrekt haar medewerkers actief bij alle acties voor UNICEF door middel van het ING Chances for Children programma. Dankzij het partnership krijgen kinderen in India, Brazilië, Zambia en Ethiopië beter onderwijs.

Voor meer informatie over:

UNICEF en ING

UNICEF Partnership

Gerelateerd aan dit onderwerp