Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Jörgen Raymann doneert opbrengst voorstelling Familyman aan giro 555

14 januari 2010

Jörgen Raymann staat morgenavond met zijn voorstelling Familyman in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

FamilymanDe opbrengst van deze avond gaat in zijn geheel naar de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO), die via giro 555 geld inzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti.

Voor de voorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar. Meer informatie krijgt u bij de Koninklijke Schouwburg, tel. 0900 3456789, of kijk op www.ks.nl of www.jorgenraymann.nl. Familyman begint morgenavond om 20.15 uur.

Gerelateerd aan dit onderwerp