Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Super de Boer verdubbelt UNICEF-vaccins

5 november 2009

Super de Boer is 26 oktober gestart met een actie ter ondersteuning van de campagne ‘1 pak = 1 vaccin’ van Pampers en UNICEF.

Super de Boer verdubbelt UNICEF-vaccins

Elk verkocht pak luiers of luierdoekjes van Pampers levert één vaccin op die UNICEF inzet om tetanus bij pasgeboren baby’s in ontwikkelingslanden uit te bannen. Super de Boer verdubbelt aan het eind van de actie het totaal aantal gedoneerde vaccins.

Twee weken lang zijn deze Pampersproducten bij Super de Boer in de aanbieding. Daarnaast is elk verkocht exemplaar van de onlangs geïntroduceerde milieuvriendelijke ‘ik draag bij’ tas van Super de Boer goed voor een tetanusvaccin.

Verdubbeling vaccins
Nicole Horsmans, category manager en initiatiefnemer van de actie binnen Super de Boer: "Onze pampersaanbiedingen zullen uiteraard leiden tot hogere verkopen en dus tot meer tetanusvaccins voor UNICEF. Met de verkoop van de ‘Ik draag bij’ tassen wil Super de Boer de vaccinatie campagne toegankelijk maken voor nog meer klanten."

Daarnaast verdubbelt de supermarktketen het totaal aantal vaccins dat in de periode van 26 oktober tot en met 8 november opgehaald wordt onder zijn klanten. In de winkels wordt er dagelijks op tv-schermen bijgehouden hoeveel vaccins er op dat moment zijn gedoneerd.

Bron: Super de Boer