Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

ABN AMRO Ouderamp;Kind Golftoernooi

2 november 2009

Voor de tiende keer organiseerde hoofdsponsor ABN AMRO dit jaar samen met Golfpartner het Ouder&Kind Golftoernooi, ten bate van UNICEF Nederland. Meer dan 7.000 golfers deden er mee op 119 verschillende banen in Nederland.

ABN AMRO Ouder&Kind Golftoernooi

Het toernooi heeft dit jaar een recordbedrag van € 70.000,- opgebracht. In tien jaar heeft golfend Nederland een bedrag van meer dan € 400.000 voor UNICEF Nederland bijeengebracht.

Elk jaar staat het toernooi in teken van een specifieke campagne van en dit jaar golfde men voor “Schoon water voor ieder kind!”. 23 oktober was de finale, waar UNICEF Nederland Special Representative Sipke Jan Bousema de cheque van ABN AMRO directeur private banking Ted Trip in ontvangst nam. “Vandaag is een dag met lol en plezier, maar laten we niet vergeten dat we door zo'n mooi initiatief levens redden! Schoon water is zo ontzettend belangrijk en met deze donatie kunnen we meer dan 5.000 mensen bereiken. Bedankt!”.

De finale van het ABN AMRO Ouder&Kind Golftoernooi is gewonnen door vader Neil en zoon Matthew Sutton van de Wassenaarse Golfclub Groendael. De tweede prijs werd gewonnen door Thea Bakker en Jur Schieving afkomstig van De Texelse Golfclub. De derde prijs viel ten deel aan Rina en Sander de Roo. Zij spelen bij de Westfriese Golfclub in Westwoud.