Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Shakira ontvangt Child Right Award van UNICEF

24 september 2009

Maandag heeft Shakira een prijs ontvangen in Duitsland voor haar verdiensten voor UNICEF. Met de Child Right Award wil UNICEF Duitsland Shakira bedanken voor haar steun.

Shakira ontvangt Child Right Award van UNICEF

De prijs wordt uitgereikt aan sterren die zich inzetten voor een betere toekomst voor kinderen. Shakira is sinds 2003 internationaal ambassadrice voor UNICEF. Zij zet zich al jaren tomeloos in voor onder andere toegang tot onderwijs voor alle kinderen. Shakira is een inspiratie voor velen en idool van jongeren over de hele wereld.

Shakira2UNICEF Junior ambassadeur
De prijsuitreiking is tegelijk het startschot voor de competitie voor de nieuwe UNICEF Junior ambassadeur. Deze zal in 2010 gekozen worden na een spannende strijd.