Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Bedankt voor je pakje!

Met jouw steun kunnen kinderen ook een goede toekomst opbouwen!

Wat geweldig dat je een tijdje geleden een pakje hebt gegeven aan een gevlucht kind! Inmiddels zijn al meer dan 93.000 pakjes aangekomen bij kinderen in Syrië, Jordanië, Libanon en Griekenland. Allemaal pakjes die beschermen tegen honger, kou en trauma’s. Heel veel dank daarvoor!

Jouw impact

Misschien heb je je pakje ook gevolgd, via het UNICEF-pakhuis of een lokale leverancier naar de plek van bestemming. Je zag zo direct hoe groot de impact van jouw steun is. En hopelijk vond je het ook leuk en informatief om te ontdekken hoe UNICEF werkt.

Blijvende verbetering

De grote kracht van UNICEF is onze structurele aanpak. We helpen gevluchte kinderen niet alleen met eerste levensbehoeften maar we kijken ook verder. We investeren altijd in oplossingen die de levens van kinderen blijvend verbeteren. Geloof jij ook in die structurele aanpak? Word dan donateur. 

Met jouw steun kunnen kinderen een goede toekomst opbouwen. Alvast veel dank daarvoor!