Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in
De video op deze plek wordt niet getoond omdat we je toestemming nodig hebben voor het weergeven van ‘third party content’ (o.a. Youtube-video’s, webformulieren).
Klik hier om toestemming te geven

Bedankt voor het delen van jouw ervaring

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Uiteraard blijft jouw verhaal anoniem. We verzamelen alle verhalen en gebruiken deze voor ons filmscript. Met onze film willen we discriminatie bespreekmaar maken op middelbare scholen. 

Wil je op de hoogte blijven van ons project? Volg ons dan op Instagram. En heb je vragen, stuur dan een mailtje naar jongerenpanel@unicef.nl.

Merk je dat je last hebt van deze ervaring? Bespreek het met iemand die je vertrouwt, zoals je ouders of je leraar. Mail of bel de Kindertelefoon. Dat is gratis en wat je vertelt blijft geheim. Discriminatie is verboden. Je kan melding maken van jouw ervaring op discriminatie.nl