Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Kleine Prinsjesdag voor leerlingen

Voor de tiende keer al: Kleine Prinsjesdag !

Tien jaar ! Dat is een reden voor een feestje. Dus op 17 september 2021 spelen jongeren de hoofdrol in de Ridderzaal. Want op Kleine Prinsjesdag kan je met elkaar en met politici in gesprek en kun je je mening laten horen.

Jouw mening mag gehoord worden

Wist jij dat je recht hebt op je eigen mening en om gehoord te worden? Dat je die mening mag uiten op een manier die bij jou past? Daar draait het allemaal om tijdens Kleine Prinsjesdag.

De Ridderzaal is het oudste gebouw van Den Haag en sinds 1904 wordt hier de Troonrede voorgelezen tijdens Prinsjesdag. En sinds 2010 wordt dus UNICEF's Kleine Prinsjesdag georganiseerd. Dat draait allemaal om je mening geven. En jij kan daar aan meedoen!

Wil je meer leren over je mening uiten? Nog even geduld. Eind 2020 kunnen wij je meer vertellen over onze nieuwe pilot programma SpeakUp om kans  te maken om tijdens Kleine Prinsjesdag jouw mening te geven.

Gerelateerd aan dit onderwerp