Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Squla in actie voor UNICEF

Squla komt in actie voor UNICEF tijdens de Leuk Leren Week. Van 13 t/m 17 maart 2017 organiseert Squla de Leuk Leren Week voor alle basisschool klassen in Nederland. Dit jaar staat in het thema van UNICEF en strijden alle klassen in oefenprogramma Squla om ondervoeding terug te dringen. 

Wat is de Leuk Leren Week?

De Leuk Leren Week is een online klassenstrijd georganiseerd door Squla. Tijdens de Leuk Leren Week worden klassen uitgedaagd om een speurtocht te spelen. Via aanwijzingen ontdekken klassen iedere dag welke twee quizzen ze gaan spelen.

Dagelijks zal er zowel een speciale UNICEF quiz, als een reguliere quiz gespeeld moeten worden. Door het spelen van de juiste quizzen verdienen de klassen punten. Deze punten worden omgezet in zakjes voedzame pindapasta die UNICEF kan inzetten om ondervoede kinderen te helpen. Daarnaast ontvangen de klassen woorden. Deze woorden vormen een vraag. Klassen kunnen de oplossing van deze vraag insturen om kans te maken op mooie prijzen.

Lees meer over de Leuk Leren Week 2017

Leerlingen spelen een speciale UNICEF quiz en een reguliere quiz. 

Praktische informatie

  • De Leuk Leren Week wordt dit jaar gehouden van maandag 13 t/m vrijdag 17 maart.
  • Alle klassen in groep 1 t/m 8 mogen meedoen. Er zijn verschillende quizzen voor groep 1 t/m 3 (met audio-ondersteuning), groep 4 t/m 5 en groep 6 t/m 8. De Leuk Leren Week is geschikt voor alle lesmethoden.
  • Je kunt meedoen door vanaf 13 maart in te loggen op je leerkracht-account van Squla. Heb je nog geen leerkracht-account? Meld je dan gratis aan.
  • Het spelen van de quizzen duurt dagelijks ongeveer 15-30 minuten.

Over Squla

Squla is een online oefenprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op Squla kunnen kinderen oefenen met de lesstof van school, door leuke quizzen en spelletjes te spelen. Squla is volledig in lijn met het curriculum en omvat alle vakken die op de basisschool gegeven worden. Squla is gratis te gebruiken op school. Ruim 450.000 kinderen spelen Squla op school. Kijk voor meer informatie over Squla op www.squla.nl.

Squla Leuk Leren Week 2017

Gerelateerd aan dit onderwerp