Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Innoveren met UNICEF

Innoveer met UNICEF en gebruik onze expertise voor het ontwikkelen van marktgerichte producten en diensten. Samen verhogen we de impact op kinderen wereldwijd.

Uitdagende trends en ontwikkelingen

De missie van UNICEF is een betere wereld voor kinderen te realiseren. Wereldwijd hebben we echter te maken met een flink aantal uitdagingen, die groter worden en elkaar sneller opvolgen dan ooit. Denk aan klimaatverandering, verstedelijking, digitalisering, gebrek aan mogelijkheden om toe te treden tot de arbeidsmarkt, onderwijssystemen die niet werken, een steeds groter wordende kloof tussen arm en rijk… Deze uitdagingen vragen om een andere aanpak en daarom zetten wij in op innovatie. Doet u met ons mee?

Doel van innovatie UNICEF

Ons interdisciplinair innovatieteam richt zich op futures, ventures & scale. We houden ons nadrukkelijk bezig met de grote trends die in de toekomst impact gaan hebben op kinderen. Dat houdt bijvoorbeeld in dat we:  

  • ventures opzetten om te pionieren op nieuwe manieren die de levens van kinderen verbeteren;
  • zorgen dat dit snel opgeschaald kan worden om een groot bereik en een grote impact te hebben.  

Lees wat de Philips Foundation betekent voor de innovatie bij UNICEF.