Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Iets leuks om te delen

Hebben anderen bijgedragen aan uw gift? En wilt u hen daarvoor bedanken? Gebruik dan het materiaal op deze pagina om uw waardering te delen.

Download de foto's en deel ze met de mensen die u wilt bedanken. Dat kan bijvoorbeeld in een e-mailbericht, een appje of op uw social-mediakanalen. Gebruik eventueel ook de tekstsuggestie hieronder. Veel succes!

Tekstsuggestie

Mede dankzij u/jou hebben we namens [bedrijfsnaam] een mooie gift kunnen doen aan UNICEF. Heel veel dank daarvoor. UNICEF zet zich in voor de rechten van kinderen overal ter wereld. Onderwijs, veiligheid, goede voeding, gezondheidszorg: ieder kind moet toch onbezorgd kind kunnen zijn? Wij geloven daarin. Daarom steunen we kwetsbare kinderen via UNICEF. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal.

Wees welkom bij UNICEF Business Buddies

Gelooft u ook in de kracht van samenwerking? Ontdek hoe u onderdeel kunt zijn van onze bedrijvencommunity UNICEF Business Buddies. In dit zakelijke programma draait het om concreet en structureel impact maken met een resultaatgerichte aanpak. Bovendien heeft u toegang tot leuke extra’s. 

Ontdek de voordelen van UNICEF Business Buddies