Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Geef een cadeau dat echt iets betekent

Op zoek naar een origineel en betekenisvol decembercadeau voor je werknemers? Doe dan met elkaar iets goeds voor gevluchte kinderen en geef een cadeau dat voor hen van levensbelang is.

Samenzijn, feestvieren, elkaar cadeaus geven, iets goeds doen: aan het einde van het jaar komt dat allemaal samen. UNICEF biedt nu de mogelijkheid om daar, samen met je medewerkers, iets bijzonders van te maken.

Méér dan een cadeau

Gebruik het eindejaarsgeschenk om met elkaar kinderen op de vlucht te helpen met een cadeau. Of liever gezegd: met méér dan een cadeau, want je kunt iets geven dat voor deze kinderen van levensbelang is. Cadeaus die hen veiligheid en bescherming geven, zoals een les in een veilig klaslokaal, schoon water of medische zorg. Want daar hebben deze kinderen – net als alle andere kinderen in de wereld – recht op. 

Zo werkt het!

Met deze actie geef je een cadeau dat echt iets betekent en volg je samen met je medewerkers en/of relaties hoe de hulpgoederen hun plek van bestemming bereiken. Bekijk hier het filmpje:

Meedoen kan op twee manieren:

1. Stel een eigen cadeau samen 

Geef namens je medewerkers en/of relaties een van de zes UNICEF cadeaus, of stel een pakket samen dat bestaat uit meerdere cadeaus. Volg samen hoe het cadeau de plek van bestemming bereikt.

Lees verder

Kies je voor deze optie, dan ontvang je uiterlijk 29 november een (digitaal) certificaat, dat je zowel digitaal als geprint aan je medewerkers en/of relaties kunt geven. Via de code op het certificaat kunnen zij gedurende de kerstperiode volgen hoe hun cadeau de plek van bestemming bereikt en wat het betekent voor de kinderen die het ontvangen.

2. Vergroot je impact en geef een groot cadeau 

In plaats van verschillende ‘kleine’ cadeaus kun je als bedrijf ook een gróót cadeau geven. Een pallet vol, bij wijze van spreken. Zo maak je nog meer impact en lever je een wezenlijke bijdrage aan de hulp voor gevluchte kinderen. Via een eigen online pagina kunnen jullie samen volgen wat de impact is van jullie cadeau.

Lees verder

Kies je voor deze optie, dan maken we voor jouw bedrijf een eigen online pagina aan (je kunt onder meer je bedrijfslogo en een persoonlijke noot toevoegen). Bovendien ontvang je uiterlijk 29 november een (digitaal) certificaat, dat je zowel digitaal als geprint aan je medewerkers en/of relaties kunt geven. Via de unieke code op het certificaat hebben zij toegang tot jullie online pagina. Daar kunnen zij - vanaf het door jou gekozen geefmoment - volgen hoe het cadeau de plek van bestemming bereikt en wat het betekent voor de kinderen die het ontvangen. Zo betrek je je medewerkers en/of relaties nog meer bij het werk van UNICEF en bij de impact van jullie cadeau.

Maak je bestelling vandaag nog in orde! Liever later beslissen? We houden je graag op de hoogte.