Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Geef én volg: een cadeau dat echt iets betekent

Op zoek naar een betekenisvol decembercadeau voor je werknemers? Doe dan met elkaar iets goeds voor gevluchte kinderen: geef hen een cadeau en volg de reis die het cadeau aflegt.

Maak van het eindejaarsgeschenk méér dan een cadeau voor kinderen op de vlucht. Je kunt hen iets geven dat van levensbelang is, zoals een les in een veilig klaslokaal, schoon water of medische zorg. Bovendien kun je samen met je medewerkers en/of relaties de reis volgen die jullie cadeau aflegt.

Meedoen kan op twee manieren:

1. Stel een eigen cadeau samen 

Geef namens je medewerkers en/of relaties een van de zes UNICEF cadeaus, of stel een pakket samen dat bestaat uit meerdere cadeaus. Volg samen de reis die het cadeau aflegt.

Lees meer

Kies je voor deze optie, dan ontvang je uiterlijk 29 november een (digitaal) certificaat, dat je zowel digitaal als geprint aan je medewerkers en/of relaties kunt geven. Via de code op het certificaat kunnen zij gedurende de kerstperiode de reis volgen die hun cadeau aflegt, en wat het cadeau betekent voor de kinderen die het ontvangen.

2. Vergroot je impact en geef een groot cadeau 

In plaats van verschillende ‘kleine’ cadeaus kun je als bedrijf ook een gróót cadeau geven. Een pallet vol, bij wijze van spreken. Zo maak je nog meer impact en lever je een wezenlijke bijdrage aan de hulp voor gevluchte kinderen. Via een eigen online pagina kunnen jullie samen volgen wat de impact is van jullie cadeau.

Lees meer

Kies je voor deze optie, dan maken we voor jouw bedrijf een eigen online pagina aan (je kunt onder meer je bedrijfslogo en een persoonlijke noot toevoegen). Bovendien ontvang je uiterlijk 29 november een (digitaal) certificaat, dat je zowel digitaal als geprint aan je medewerkers en/of relaties kunt geven. Via de unieke code op het certificaat hebben zij toegang tot jullie online pagina. Daar kunnen zij - vanaf het door jou gekozen geefmoment - de reis volgen die het cadeau aflegt, en wat het cadeau betekent voor de kinderen die het ontvangen. Zo betrek je je medewerkers en/of relaties nog meer bij het werk van UNICEF en bij de impact van jullie cadeau.

Maak je bestelling vandaag nog in orde! Liever later beslissen? We houden je graag op de hoogte.

Meer weten?

Gs portret 021

Tim Koops

New Business & Propositions Officer

tkoops@unicef.nl

+31 (0)6 1412 9815

Contactpersoon jeroen klomp  new business manager partnerships unicef

Jeroen Klomp

New Business Manager Partnerships

jklomp@unicef.nl

+31 (0)6 5313 1766