Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Ondersteun financieel

Door ons financieel te steunen draagt uw organisatie bij aan een positieve wereld voor kinderen, onze gezamenlijke toekomst. Dit draagt niet alleen bij aan uw imago, maar geeft ook medewerkers een postieve vibe.

U kunt ons op diverse manieren steunen, passend bij uw mvo-beleid en uw merk. Zo kunt u doneren, maar ook aankopen doen in onze webshop. Wilt u uw financiële bijdrage liever koppelen aan een activiteit met collega's en/of klanten, ga dan naar fundraising events

“Wist u dat uw gift tot 100.000 euro fiscaal aftrekbaar is? Informeer bij de Belastingdienst”

Klantenservice UNICEF

Wat betekent uw gift voor kinderen?

Uw gift wordt in overleg met ons besteed aan een concreet project. Om u een idee te geven wat we met een bepaald bedrag kunnen bereiken geven we een giftvoorbeeld.

Met € 50.000,- zorgt u bijvoorbeeld voor: 

  • 370 School-In-A-Box pakketten, waarmee 15.170 kinderen en leraren worden voorzien van noodzakelijke schoolmaterialen, zoals schoolboeken, scharen, krijtjes, schriften, een wereldbol, linialen en een klok, of;
  • 40.000 vaccins tegen de mazelen, 1000 EHBO pakketten met o.a. verband, handschoenen, medische hulpmiddelen en zeep, en 37.500 zakjes Plumpy Nut om ondervoeding bij kinderen tegen te gaan. 

Hoe kan ik doneren?

We willen doneren zo simpel mogelijk maken. Daarom zijn we bezig met het ontwikkelen van een zakelijk donatieformulier. Tot die tijd kunt u het intentieformulier hieronder invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor vragen verwijzen wij u naar de Veelgestelde Vragen. Staat uw antwoord er niet bij, neem dan contact op met onze klantenservice.

Samenwerking met Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij steunt UNICEF al jaren door ieder jaar geld te doneren. De impact die dit heeft op kinderen wereldwijd is geweldig!