Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Receptionist (vrijwillig)

Omdat we er voor ieder kind willen zijn, hebben we jouw hulp nodig!

Als de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties komt UNICEF in alle landen van de wereld, dag in dag uit, op voor de rechten van ieder kind. Dankzij jou en onze partners helpen wij meer kinderen dan wie ook ter wereld. Wij geloven dat ieder kind ‘kind’ moet kunnen zijn. Sterker nog, daar hebben ze recht op. Lang niet alle kinderen groeien op in een veilige en liefdevolle omgeving. Voor hun ontwikkeling hebben ze dringend bescherming, gezondheidszorg, (gezonde) voeding en onderwijs nodig. Daar staan wij voor, want wij zijn UNICEF.

Sta jij ,net als wij, voor kinderrechten en structurele verbeteringen en wil je met jouw inzet bijdragen aan de realisatie van onze belangrijke missie voor de wereld? Ben je zo’n twintig tot veertig dagen per jaar inzetbaar in en rond de schoolvakanties? Dan ben jij misschien onze nieuwe:

Vrijwillige receptionist (voor 20 tot 40 dagen per jaar)

Dit ga je doen:

Als vrijwillige receptionist maak je deel uit van het team vrijwilligers dat de receptie waarneemt bij vakantie en ziekte van collega’s. Zo zorg je ervoor dat bezoekers zich welkom blijven voelen en in contact komen met de juiste medewerkers. Ook neem je de telefoon aan en verbindt je deze door. En je ondersteunt de organisatie met licht administratief werk.  

Dit vragen we:

 •         Je bent representatief en vriendelijk.
 •         Je hebt een goede mondelinge beheersing van het
          Nederlands en Engels.
 •         Je hebt ervaring met kantoor digitalisering
          (Office of Office 365).
 •         Je bent op jaarbasis zo’n 20 tot 40 werkdagen
          beschikbaar, m.n. in en rond vakantieperiodes. 

Dit bieden we:

 •         Een afwisselende functie bij een vooraanstaande
          internationale Kinderrechtenorganisatie.
 •         We zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt.  
 •         Inzet in overleg (piekinzet is in en rond de schoolvakanties).
 •         Op werkdagen een heerlijke lunch en vergoeding van
           je reiskosten
 •          Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht
           op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele
           werksfeer zijn bij deze vrijwilligersfunctie inbegrepen

Meer weten?

Neem contact op met Marieke Becking, telefoonnummer
06 – 22 63 58 88 (op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur).

Reageren

Enthousiast? Stuur dan je korte motivatie met je CV naar mbecking@unicef.nl voor 15 juli. Een gesprek maakt onderdeel uit van de procedure.

UNICEF voert een actief Child Safeguarding beleid. Wij leggen onze afspraken vast in een samenwerkingsovereenkomst. Een Verklaring Omtrent Gedrag en ondertekening van onze gedragscode maken onderdeel uit van de procedure.

Onze maatschappij is kleurrijk en UNICEF Nederland is dat ook. We streven ernaar dat onze medewerkers en vrijwilligers een afspiegeling zijn van de samenleving en het internationale karakter van onze organisatie.