Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Global accounts

Heb je hart voor de rechten van kinderen en wil je graag met je bedrijf een verschil maken voor kinderen wereldwijd? Dan is UNICEF de partner voor jou.

Wij werken graag samen met intentional bedrijven die het belangrijk vinden maatschappelijk betrokken te ondernemen. Door met UNICEF samen te werken heb je de kans om op de manier die bij jouw bedrijf past verschil te maken. Van een jaarlijkse donatie tot gezamenlijke innovatietrajecten, van personeelsacties tot structurele giften voor een van onze projecten. Alles draagt bij, alles is even welkom. We komen graag met u in contact om te zien hoe u samen met ons wilt werken aan een betere wereld voor de kinderen wereldwijd.

Contact

Naam
email
06 12345678

Philips Foundation zet innovatieafdeling in voor een structurele verbetering van het leven van ieder kind Gezamenlijk, als échte partners, werken aan een structurele verbetering van het leven van ieder kind. Waarom doe je dat als bedrijf en hoe integreer je de samenwerking met UNICEF in je bedrijfsstrategie? Margot Cooijmans, Director Philips Foundation, licht in dit interview toe waarom de Philips Foundation voor UNICEF kiest en hoe het partnership in het teken staat van innovatie.