Kies je pakje voor een beter 2021

Op zoek naar een innovatief eindejaargeschenk voor uw relaties, of een bijzondere actie om samen met uw medewerkers iets goeds te doen voor kinderen op de vlucht? Doe dan mee aan ‘Kies je pakje voor een beter 2021’.
 

Met ‘Kies je pakje voor een beter 2021’ geeft u levensreddende pakjes aan kinderen in Syrië, Libanon en Jordanië. Denk aan winterkleding, medische kits, voeding of onderwijsmaterialen. Tegelijk kunnen uw medewerkers en relaties de route volgen die de pakjes afleggen, van pakhuis naar eindbestemming. Daarvoor maakt UNICEF een speciale bedrijfspagina voor u aan waarop wekelijkse updates verschijnen. Voorzie de pagina van uw eigen logo en persoonlijke boodschap en blijf zo samen actief betrokken bij uw geschenk. 
 

Meer weten? Lees hier verder. Of doe mee op een van de andere manieren.

Samen iets goeds te doen voor kinderen op de vlucht? Doe dan als bedrijf mee aan ‘Kies je pakje voor een beter 2021’.


 

Meedoen kan ook op andere manieren

  • Heeft uw organisatie het eindejaarscadeau al gekozen via een derde partij zoals Tintelingen, Pluimen of een ander online keuzeconcept? Ook dan kunt u meedoen, door ‘Kies een pakje’ toe te voegen als keuzeoptie voor uw bedrijf. Wij voorzien u graag van tekst en beeld.
     
  • Samen met uw medewerkers een actie opzetten en hen de kans bieden ook een pakje te geven? Dat kan. We denken graag met u mee hoe we uw medewerkers kunnen stimuleren, en voorzien u desgewenst van communicatietips en -middelen. Doneer bijvoorbeeld voor ieder pakje dat uw medewerkers geven er zelf ook één. Zo verdubbelt u de impact.
     
  • Maakt uw bedrijf al gebruik van een give-backplatform, zoals Benevity, GlobalGiving of een ander platform? Selecteer ook UNICEF deze winter en breng ons onder de aandacht van uw medewerkers. Samen kiezen we voor een beter 2021!

Zo werkt het

1. Stel een eigen cadeau samen 

Geef namens uw medewerkers en/of relaties een van de UNICEF-cadeaus, of stel een pakket samen dat bestaat uit meerdere cadeaus. Volg samen de reis die een pakket aflegt met wekelijkse updates, van inpak- tot aflevermoment. Zo blijft u samen actief betrokken bij uw geschenk.

Lees meer

Kiest u voor deze optie, dan ontvangt u een giftcertificaat, dat u zowel digitaal als geprint aan uw medewerkers en/of relaties kunt geven. Via de code op het certificaat kunnen zij vanaf de eerstvolgende vrijdag na aankoop de reis volgen die een cadeau aflegt, en wat het pakket betekent voor de kinderen die het ontvangen.

2. Vergroot uw impact en geef een groot cadeau 

In plaats van verschillende ‘kleine’ cadeaus kunt u als bedrijf ook een gróót cadeau geven. Een pallet vol, bij wijze van spreken. Zo maakt u nog meer impact en levert u een wezenlijke bijdrage aan de hulp voor gevluchte kinderen. Via een eigen persoonlijke bedrijfspagina kunt u samen de reis en impact van uw cadeau volgen.

Lees meer

Kiest u voor deze optie (vanaf 2.500 euro), dan maakt UNICEF voor uw bedrijf een eigen online pagina aan (u kunt zelf uw bedrijfslogo en een persoonlijke noot toevoegen). Bovendien ontvangt u een (digitaal) certificaat, dat u zowel digitaal als geprint aan uw medewerkers en/of relaties kunt geven. Via de unieke code op het certificaat hebben zij toegang tot de online bedrijfspagina. Daar kunnen zij - vanaf het door u gekozen geefmoment - de reis volgen die een cadeau aflegt, en wat dit cadeau betekent voor de kinderen die het ontvangen.

Maak uw bestelling vandaag nog in orde! Liever later beslissen? We houden u graag op de hoogte.

Meer weten?

Gs portret 021

Tim Koops

New Business & Propositions Officer

tkoops@unicef.nl

+31 (0)6 1412 9815