Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Aanmeldformulier groepsgesprek

Wat goed dat jij jouw mening over de wereld na corona met UNICEF deelt! De wereld staat op dit moment op zijn kop en dit heeft gevolgen voor jouw toekomst. Zoals minister-president Rutte aangaf is het nu juist belangrijk dat jongeren zich laten horen. 

Misschien denk je nu: leuk hoor, maar hoe krijgen we deze ideeën bij de mensen die ze moeten horen? Daar hebben we jou voor nodig. Hoe? Door met UNICEF in gesprek te gaan. Dit doen we door focusgroepen te organiseren, hierbij gaan vijf jongeren onder begeleiding van een UNICEF medewerker met elkaar in gesprek over hun thema.

Deze gesprekken vinden plaats op 24, 25 of 26 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur op het hoofdkantoor van UNICEF Nederland in Den Haag (reiskosten worden vergoed). Maar gezien de huidige situatie en maatregelen, bekijken we ook de mogelijkheden om één (of meerdere) van de groepsgesprekken online plaats te laten vinden.

Ben jij erbij? Om mee te doen hebben we jouw toestemming nodig en ook die van je ouders. Daarom vragen we je om het formulier hieronder in te vullen. Door mee te doen maak je nog kans om samen met UNICEF de ingezonden meningen en ideeën persoonlijk aan te bieden aan minister Hugo de Jonge op donderdag 10 september.