Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Toestemmingsformulier #mijnnieuwewereld

Bedankt voor het maken van jouw video! Wat gaaf dat jij jouw mening over de wereld na corona laat horen! De wereld staat op dit moment op zijn kop en dit heeft gevolgen voor jouw toekomst. Zoals minister-president Rutte aangaf is het nu juist belangrijk dat jongeren zich laten horen. 

Misschien denk je nu: leuk hoor, maar hoe krijgen we deze ideeën bij de mensen die ze moeten horen? Daar hebben we jouw video voor nodig. Van de ingezonden video's maken we één video. Deze video sturen we via Twitter naar de Tweede Kamer. Om jouw video te gebruiken hebben we uiteraard jouw toestemming nodig en ook die van je ouders. Daarom vragen we je om het formulier hieronder in te vullen.

Ook maak je nog kans om samen met UNICEF de ingezonden meningen en ideeën persoonlijk aan te bieden aan de Tweede Kamer. 

Gerelateerd aan dit onderwerp