Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Doe een donatie en stuur een gratis kaartje!

Misschien missen de kinderen hun opa en oma, en willen ze hen vertellen over hun eerste schooldag. Of misschien heb jij je familie en vrienden al een poos niet gezien, of ken je iemand die persoonlijk door de coronacrisis is geraakt. Er lijkt wat versoepeling te komen in de maatregelingen, maar we zijn er nog niet. Een goed moment om je familie en vrienden te laten weten dat je er voor ze bent.

Doneer nu en stuur een kaartje!

Verras ze met een uniek cadeau: een lieve kaart én een donatie voor UNICEF. Samen laten we kinderen over de hele wereld weer naar school gaan en beschermen we ze tegen de gevolgen van de coronacrisis! 

UNICEF greetz kaart

Hoe werkt het?

Het kaartje verstuur je door een donatie te doen aan UNICEF. Dit kan al vanaf 3 euro.

Na de donatie ontvang je een vouchercode tw.v. 3,86. Met deze code kun je bij Greetz leuke UNICEF kaart uitzoeken voor opa en oma, vriend of vriendin, leraar of lerares.

Doneer nu en stuur een kaartje!