Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in
De video op deze plek wordt niet getoond omdat we je toestemming nodig hebben voor het weergeven van ‘third party content’ (o.a. Youtube-video’s, webformulieren).
Klik hier om toestemming te geven

Uw steun opzeggen

Wat jammer dat u uw steun wilt opzeggen. Maar bedankt voor uw bijdrage tot nu toe!

Twijfelt u nog?

Het voelt goed om het verschil te maken in de levens van kinderen. Dat is vast ook niet de reden dat u wilt opzeggen. Misschien past het bedrag of de frequentie van uw steun niet meer bij u. Heeft u er dan al aan gedacht om het bedrag van uw steun te verlagen? Ook kunt u de frequentie aanpassen. Zo blijft u kinderen helpen. Uw steun wijzigen is zó geregeld.

Of past flexibel steunen beter bij u?

Als flex-donateur bepaalt u elke maand zelf of u wel of niet geeft. Komt het even niet uit? Met één sms'je slaat u een maandje over.

Hiervoor doet u het: kinderen concreet helpen!

  • Voor 5 euro geeft u kinderen 12 voedzame biscuits die voorkomen dat ze ondervoed raken.
  • Voor 12 euro geeft u 5 gezinnen toegang tot schoon water.
  • Voor 30 euro geeft u een zorgverlener een coronapakket met daarin onder meer handschoenen en een beschermend pak.

Wilt u toch opzeggen?

Bel dan naar 088 - 444 96 66 (lokaal tarief) zodat we dit voor u in orde kunnen maken en we u persoonlijk kunnen bedanken voor uw steun. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.