Bedankt voor je steun!

UNICEF komt wereldwijd op voor kinderrechten. Met jouw Spaarrekening voor UNICEF heb jij daar ook aan bijgedragen: dankjewel! Blijf ook in de toekomst betrokken.

Dankzij jou!

Wat geweldig dat je jongeren wereldwijd hebt gesteund via je speciale spaarrekening voor UNICEF. Die rekening wordt nu omgezet in een Oranje Spaarrekening maar ook in 2020 blijft ING betrokken bij ons Power for Youth programma. En jij als ING-klant kunt ook op de hoogte blijven! 

Met Power for Youth ondersteunen we jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling en bij actief burgerschap. Waarom? Omdat zij op een dag de leiders, ondernemers, wetenschappers en leraren van hun land zullen zijn. Dat daar fantastische projecten uit voortkomen, zie je in de video onderaan deze pagina.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het programma Power for Youth en van al die andere manieren waarop UNICEF zich wereldwijd inzet voor kinderrechten? Meld je dan aan en blijf betrokken!

Sociaal ondernemen: Eglantinë doet 't!

Eglantinë (20) uit Kosovo lanceerde Project 3DX, dankzij het Power for Youth programma van UNICEF en de steun van ING. Project 3DX is een sociale onderneming die jongeren met het syndroom van Down in dienst neemt om smartphonehoesjes te maken met behulp van 3D-printtechnologie.