Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Een cadeau van betekenis

Gefeliciteerd, je hebt UNICEF Basics cadeau gekregen. Nu kunnen wij namens jou basisvoorzieningen geven aan kinderen die niets meer hebben. Heel hartelijk dank daarvoor!

Geef zelf ook een cadeau van betekenis!

Geef nu zelf ook UNICEF Basics cadeau: eerste levensbehoeften voor kinderen in nood.

Alle UNICEF Basics

Basisvoorzieningen

UNICEF Basics zijn eerste levensbehoeften voor kinderen in nood, zoals dekens, schoon drinkwater, winterkledingpakketten, hygiëneartikelen en vaccinaties. Kinderen in de Syrische regio leven na zeven jaar oorlog in extreme armoede en missen de meest simpele basisvoorzieningen. Zij hebben UNICEF Basics nodig om de winter goed door te komen. 

Een cadeau van betekenis 

UNICEF Basics zijn cadeaus die écht iets betekenen voor kinderen in nood. In deze webshop kun je UNICEF Basics – symbolisch – cadeau geven. Met symbolisch bedoelen we dat je het product niet fysiek toegestuurd krijgt, en ook wordt het product niet een op een bij een kind afgeleverd. UNICEF gebruikt het totaal aan donaties om kinderen te helpen met basisvoorzieningen. We geven díe producten waaraan op dat moment het meeste behoefte is, en daar waar ze het hardst nodig zijn. Zo spelen we optimaal in op actuele omstandigheden. 

Zelf geven óf namens een ander

Je kunt UNICEF Basics natuurlijk zelf geven, maar je kunt ze ook namens een ander geven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een (december)cadeau voor een familielid of vriend(in) die álles al heeft? Geef dan namens hem of haar UNICEF Basics, en je cadeau komt terecht bij een kind dat níets meer heeft. Tijdens het afrekenen geef je aan namens wie je UNICEF Basics geeft. Je kunt vervolgens een gepersonaliseerde PDF aanmaken, die je kunt uitprinten en aan de betreffende persoon kunt geven.