Vrijwilliger bij Triathlon Delft

Wij zijn het UNICEF studententeam Delft, en 6 juni wordt er een triatlon neergezet door organisatie Triathlon Delft. Het is een grote wedstrijd waar zeker 800 sporters aan meedoen. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om met hen samen te werken, namelijk, in ruil voor het inzetten van vrijwilligers en het lenen van materiaal krijgen wij een grote donatie.

Op 5&6 juni moet er geholpen worden met klaarzetten, de deelnemers registreren, water uitdelen en kinderen die meedoen toejuichen. We zijn hiervoor dus nog op zoek naar veel vrijwilligers die op deze dagen een paar uur kunnen helpen.

Er is hulp nodig bij verschillende taken, bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbouwen, maar ook bij de waterposten. Hier zijn alle taken duidelijk opgesomd en uitgelegd: https://triathlondelft.nl/vrijwilligers/ Ik hoop dat dit wat duidelijkheid biedt!

Met deze link kunnen de vrijwilligers zich aanmelden: https://triathlondelft.nl/vrijwilligers/aanmelden Het zou fijn zijn als ze erbij kunnen zetten dat ze UNICEF vrijwilligers zijn!

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Student team Delft

Praktische informatie

Datum
5 juni 2022 t/m 6 juni 2022

Openingstijden
Deze kunnen nog veranderen

Locatie
Korftlaan 5, 2616 LJ Delft

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website

Aanmelden

Ga naar de website