Unicef waterspektakel

Eindelijk kan het weer, Unicef Lemelerveld mag na 5 leuke seizoensopeningen van natuurbad Heidepark weer aanwezig zijn, dit keer bij de officiele opening van het Natuurpark Heidepark Lemelerveld. Dit keer staat het water centraal en gaan we bootjes maken , dus de wind in de zeilen voor Unicef.

Natuurpark Heidepark en Unicef  hopen op een hele gezellige drukke opeing waar naast het genieten van bootjes maken en varen ook onze Unicef grabbeljurk weer in trek is voor leuke verrassingen.  Tevens worden er pannenkoeken gebakken, marshmallows geroosterd en kunnen  de vele speel mogelijkheden van het Natuurbad gebruikt, en niet te vergeten het prachtige nieuwe onderkomen bewonderd worden.

De opbrengst van onze bijdrage aan deze dag komt ten goede aan Unicef, we ervaren allemaal van dichterbij wat een oorlog te weeg brengt en ook wat hulp dan betekend. Zeker voor kinderen is dit van groot belang. We hopen op een grote opkomst om er samen een gezellige geslaagde opening van te maken. De opening is vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur.

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Zwolle e.o.

Praktische informatie

Datum
29 mei 2022

Tijd
11:00 tot 14:00

Locatie
zwembadlaantje 8, 8151 PT Lemelerveld

Doelgroep
Jeugd


Aanmelden

Voor dit evenement hoeft niet aangemeld te worden