Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Unicef Virtual Sport Challenge

Iedereen weet dat bewegen goed en ontzettend gezond is, maar tijdens een lockdown kan het best een uitdaging zijn om aan voldoende beweging te komen. Het wordt makkelijker als je allemaal samen in beweging komt. UNICEF Breda organiseert hierom de UNICEF Virtual Sport Challenge, om op een veilige, gezonde en leuke manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor UNICEF.

Wat houdt de UNICEF Virtual Sport Challenge precies in?
Het doel van de challenge is om in de periode van 2 t/m 11 april samen 3900 km af te leggen. Hiervoor kan iedereen, van jong tot oud en van beginner tot professionele hardloper, zich inschrijven om één van de drie afstanden (5, 10 of 21,1 km) wandelend of hardlopend af te leggen. De afstand hoeft niet in één keer te worden afgelegd, maar kan ook verspreid over meerdere keren worden gewandeld of hardgelopen. Om de afstanden en tijden bij te houden, wordt gebruikgemaakt van een app van de organisatie PROM’ES.

Waarom deze challenge?
Er is bewust gekozen voor de afstand van 3900 km, omdat dit de afstand is die een kind dat moet vluchten uit Syrië moet afleggen voor hopelijk een veilige thuishaven in Nederland. En dat al 10 jaar lang, want zo lang duurt de oorlog al waar deze kinderen voor vluchten. Vanuit UNICEF willen we deze en andere vluchtelingenkinderen helpen aan een betere toekomst, maar ook andere kinderen die moeten leven in slechte omstandigheden. UNICEF helpt deze kinderen door o.a. noodhulp, onderwijs, medische zorg en bescherming te bieden.

Kosten en aanmelden
Deelname aan de UNICEF Virtual Sport Challenge kost €9,95 waarvan maar liefst €7,50 direct naar UNICEF gaat! U kunt zich aanmelden door op onderstaande link te klikken: https://bit.ly/3kF7sQa
Na het invullen van de gevraagde gegevens ontvangt u via de e-mail verdere informatie.

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Breda e.o.

Praktische informatie

Datum
2 april 2021 t/m 11 april 2021

Locatie
Nederland 1, 1 Nederland

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website

Aanmelden

Ga naar de website